Seifu Atvēršana

Seifu
Atvēršana

Sākums » Seifu atvēršana

Seifu atvēršana ar atvēršanas garantiju

SVARĪGI ! Pirms seifa atvēršanas, jums ir jāspēj pierādīt, ka seifs, kuru mēs atveram ir tiktiešām jūsu.

Problēmas ar seifiem negadās tik bieži kā mājokļiem, bet slēdzene var aizkrist vai sabojāties arī seifiem. Atšķirībā no citām  slēdzenēm, seifa slēdzeņu mehānismi lielākoties ir krietni sarežģītāki, tādēļ to atvēršana ir laikietilpīgāka un sarežģītāka.

Mēs nodrošinam dažādas drošības pakāpes seifu atvēršanu, sākot ar vienkāršiem, ar mehāniskām slēdzenēm, beidzot ar elektroniskām slēdzenēm utt.

Atvērt varam dažādus seifus:

  • Kombinētos seifus – seifiem aizsardzības līmenis ir augsts un tie ir ugunsdroši;
  • Ugunsdrošus seifus – seifi, kas aizsargā lietas, lietas no augstas temperatūras;
  • Augstas aizsardzības līmeņa seifus – seifi orientēti uz maksimālu aizsardzību pret uzlaušanu;
  • Iebūvējamos seifus – labākai aizsardzībai tie ir iebūvēti grīdā vai sienā, parasti tie ir ar zemu ugunsaizsardzību;
  • Kases kastes – ar augstu aizsardzības līmeni, atrodas bankās vai citās finanšu iestādēs;
  • Ieroču seifus – paredzēti pistoļu un ieroču glabāšanai;
  • Elektroniskos seifus – Seifi ar koda vai pirkstu nospieduma atslēgu utt


Seifu atmūķēšana ir atbildīgs un sarežģīts darbs, ko jāveic precizi un uzmanīgi, lai seifa konstrukcija, slēdzenes mehānisms un vērtslietas kas atrodas pašā seifā netiktu sabojātas. Ja izmantojiet kvalitatīvu seifu, jūs noteikti negribēsiet, lai kāds to sabojātu, tieši tādēļ seifu atvēršanu iesakam uzticēt mums, profesionāļiem ar vairāk kā 20 gadu pieredzi seifu un dazādu slēdzeņu atvēršanā. Nav būtiski, vai seifa mehānismam radušies ilgtermiņa lietošanas nodulumi, esat pazaudējuši seifa atslēgas, ir radusies elektroniska kļūda jūsu elektroniskajam seifam, vai gluži vienkārši aizmirsāt paroli, kas ir visbiezākais gadījums elektroniskajiem seifiem, tā nebūs problēma, mēs jums palīdzēsim.

Mūsu speciālisti ne tikai var nomainīt slēdzenes, atjaunot mehānismu, bet arī pārkodēt esošo elektronisko seifu, lai turpmāk jūs to varētu izmantot bez raizēm.

Uzzvanot mums, mēs reaģējam maksimāli ātri, noteiksim precīzus darba izdevumus un izdarīsim darbu operatīvi un kvalitatīvi. Mūsu SOS Serviss meistari strādā 24/7 un varēsim ierasties pie JUMS jebkurā diennakts laikā.